sarzaminearezooha نوشته است:سلام دوستان خسته نباشید امیدوارم بهم کمک کنید در اینترنت توی یک وبلاگ خوندم که نوشته بود این آیه ها : إِنَّا فَتَحْنا لَک فَتْحاً مُبيناً (1) لِيَغْفِرَ لَک اللَّهُ ما تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِک وَ ما تَأَخَّرَ وَ يُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْک وَ يَهْدِيَک صِراطاً مُسْتَقيماً (2) که توی سوره فتحه دلیل بر اینه که پیامبر هم گناه می کرده و خدا گناهانش رو بخشیده این اگه درست باشه چطور با معصومیت پیامبر درست می شه لطفا اگه جوابی دارید برام بفرستید متشکرم
سلام
برای اینکه جوابی که اینجا می ذارم برات خسته کننده نباشه در سه بخش میارم:
بخش اول جواب:
خداوند در سوره مبارکه فتح آیه 1 و 2 می فرماید:
إِنَّا فَتَحْنا لَک فَتْحاً مُبيناً (1) لِيَغْفِرَ لَک اللَّهُ ما تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِک وَ ما تَأَخَّرَ وَ يُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْک وَ يَهْدِيَک صِراطاً مُسْتَقيماً (2)
ما تو را به فتح آشکارى فيروز مىگردانيم (1) تا خدا از گناه گذشته و آينده تو در گذرد و نعمت خود را بر تو به حد کمال رساند و تو را به راه مستقيم هدايت کند. (2)
این آیات هرگز ارتباطی با عصمت پیامبر ندارد زیرا در نخستين آيه اين سوره بشارت عظيمى به پيامبر (ص) داده شده است، بشارتى که طبق بعضى از روايات نزد پيامبر (ص) محبوبتر از تمام جهان بود، مىفرمايد:" ما براى تو فتح آشکار و نمايانى کرديم" (إِنَّا فَتَحْنا لَک فَتْحاً مُبِيناً).
پيروزى چشمگيرى که آثار آن در کوتاه مدت و دراز مدت در پيشرفت اسلام و زندگى مسلمانان آشکار شده و مىشود، فتحى که در طول تاريخ اسلام کم نظير يا بى نظير بود.
این فتح مربوط می شود به فتح حدیبیه که چون پاسخ، طولانی می شود به جزئیات آن نمی پردازم ولی اگر دوست دارید بدانید می توانید به کتاب های تفسیری ذیل همین آیات مراجعه کنید آنجا داستانش رابیان کرده اند.
اگر کسی رابطه بین فتح در آیه اول و بخشش گناه در آیه دوم را بداند دیگر جائی برای شک کردن در مورد عصمت پیامبر برایش باقی نمی ماند.
ادامه آن در بخش دوم بخوانید...