و هر كس بيست روز از ماه رجب را روزه بگيرد، مثل آن است كه بيست هزار سال خدا را عبادت كرده باشد.
و كسى كه بيست و يك روز در ماه رجب روزه بگيرد، شفاعت او در روز قيامت در باره گروه كثيرى از مردم چون خطاكاران و گناهكاران دو طايفه بزرگ (ربيعه) و (مضر) پذيرفته مىشود.
و كسى كه بيست و دو روز از ماه رجب را روزه بدارد، هاتف غيبى از آسمان ندا كند كه: اى دوست خدا! مژده باد تو را از جانب پروردگار به مقامى بايسته و احترامى شايسته و همنشينى با پيامبران و راستگويان و شهيدان و بندگان صالح خدا، و چه نيكوست همنشينى و دوستى با آنها.
و اگر كسى بيست و سه روز از ماه رجب روزه بگيرد، از آسمان به او ندائى مىرسد كه: خوشا بر احوال تو، زحمت اندكى كشيدى و در مقابل زياد متنعّم خواهى بود، خوشا بر احوال تو هنگامى كه پرده از پيش رويت برداشته مىشود و به سوى پاداش بزرگ خداى خود رهنمون گردى و در جوار حضرت ابراهيم خليل الرّحمن در دار السّلام مأوى گزينى.
و هر كس بيست و چهار روز از ماه رجب را روزه بدارد، (به هنگام مرگ) فرشته مرگ به صورت جوانى زيبا با لباسى از ديباى سبز و سوار بر اسبى از اسبان بهشتى، در حالى كه در يك دست او پارچه سبز ابريشمى كه با عطر مشك، معطّر شده است و در دست ديگرش قدحى زرّين و سرشار از شراب بهشتى قرار دارد، بر او ظاهر شود و او را سيراب كند تا سختيهاى مرگ بر او آسان گردد، سپس روح او را در آن پارچه
سبز معطّر قرار دهد، پس بوى عطر از آن برمىخيزد كه فرشتگان هفت آسمان از آن بهره مىگيرند، و (جسدش) در قبر با طراوت مىماند، و با طراوت از قبر برانگيخته مىشود تا در كنار حوض بر رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم وارد شود.
و هر كس بيست و پنج روز از اين ماه را روزه بدارد بهنگام خروج از قبر، هفتاد هزار فرشته با پرچمهائى از درّ و ياقوت و با زيور آلات و لباسهاى زيباى بهشتى به پيشباز او مىشتابند و به او مىگويند: اى دوست خدا! بسوى پروردگار خويش بشتاب، و او اولين كسى است كه به همراه مقرّبانى كه خداوند از آنان خشنود است و آنان از خداوند راضىاند در بهشتهاى هميشه جاويدان وارد مىشود، كه خود رستگارى بزرگى است.
و اگر كسى بيست و شش روز در ماه رجب روزه بگيرد، خداوند در سايه عرش خود صد قصر از درّ و ياقوت براى او مهيّا مىسازد كه در فراز هر قصرى خيمهاى سرخ رنگ از جنس ابريشم بهشتى قرار دارد، و او در آن خيمهها در نهايت ناز و نعمت و آسايش منزل كند در حالى كه هنوز مردم در مقام حساب و باز خواست قرار دارند.
و كسى كه بيست و هفت روز در ماه رجب روزه بدارد، خداوند گستره قبر او را به اندازه (مسافت) چهار صد سال راه قرار مىدهد و تمام اين مسافت را پر از عنبر و مشك مىسازد.
پاداش نيكىها و كيفر گناهان، ص: 163
مـن ز خــــــود هــیچ ندارم که بدان فــــخـــــر کنم.***هر چه دارم همه از آل محمد (صلی الله علیه و آله) دارم.